Almyra

Fulländad lyx för alla i familjen

boka hotell på CypernHotell Almyra vid Paphos på Cypern erbjuder sina gäster en möjlighet att släppa tankar och känslor för ett tag och bara få njuta av fantastisk lyx i kombination med oslagbar utsikt över Medelhavet och Cyperns vackra natur.

boka hotell på CypernAlmyra är en femstjärnig resort som välkomnar semesterfirande människor i alla åldrar. Tack vare välplanerade barnklubbar för alla åldrar, samt en tonårsklubb för de lite äldre att delta i, kan en avslappnande semester vara stimulerande för alla i familjen. På hotell Almyra bistår man med allt som kan tänkas ha glömts bort att packas ner eller plötsligt behövas.

Här finns ett välgörande SPA med mängder av behandlingsmöjligheter för den som vill skämma bort kropp och själ lite extra under semestern. Vidare finns stora soldäck, (hela fyra!) pooler, trädgårdar, fyra olika restauranger, loungeområden uppe på takterrasserna, en flott butik vid hotellets entré, samt sobert och elegant inredda rum i modern och sofistikerad stil. Överallt på hotellet finns gratis Wi-Fi.

Hotell Almyra är det fulländade alternativet för en lyckad semester på Cypern.

Klicka här för att se mer hotell på Cypern.