Amathus Beach Hotel Limassol

Sofistikerat lyxhotell med SPA och barnklubb

boka hotell på CypernHotell Amathus vid Limassol på Cypern är ett femstjärnigt lyxhotell med alla möjligheter till en fulländad semester. De stilfullt inredda rummen har slående vacker havsutsikt och finns i olika storlekar för att passa olika typer av resenärer. Lyxfaktorn är hög, men rummen ger samtidigt en sofistikerad känsla utan överdådighet.

boka hotell på CypernDe flotta toaletterna är gjorda i marmor och i rummen finns förnödenheter som A/C, gratis Wi-Fi, minibar, badrock och tofflor, hårtork, TV, dockningsstation för iPod, värdeskåp, telefon och mer. Känslan av att man plötsligt blivit en kunglighet är påtaglig!

Ett spa som erbjuder en lång rad välgörande behandlingar som dessa går att boka i förväg via hotellets hemsida, eller på plats, gör lyxupplevelsen på Cypern fulländad.

För barnen finns det en fantastisk barnklubb som engagerar, underhåller och aktiverar barn under semestern så att föräldrarna kan slappa vid någon av poolerna utan stress och oro. En ultimat semesterupplevelse för hela familjen!

Hotell Amathus ställer också gärna upp för den som planerar att ha sitt bröllop på Cypern. Hotellet har en lång rad färdiga basupplägg att välja bland, sedan utvecklar man tillsammans med hotellets personal en personlig och unik bröllopsupplevelse.

Klicka här för att se mer hotell på Cypern.